Studiomme on suljettu toistaiseksi

Hyvä Asiakkaamme!

Studiomme on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Liikutetaan rankaa kotijumpalla, nautitaan ulkoillen keväthangista ja pidetään itsemme terveenä.

Voimassaoleviin pienryhmäkortteihin on lisätty reilusti lisää käyttöaikaa.

Studion toimintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Saaraan: saara.viren@santasport.fi

Harjoittelu studiolla

Tuntien varaaminen

Tunteja voi varata MindBody online- varaus-järjestelmästä, jonne luodaan asiakastili. Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Peruuttamattomasta varauksesta tai myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan kertakäynti poikkeuksetta.

Kurssien varaaminen

Paikan kursseille voit varata MindBody online- varausjärjestelmän kautta, soittamalla numeroon 040 710 6376 tai sähköpostitse corestudio@santasport.fi. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille, menetettyä kertaa ei voi korvata toisella tunnilla. Kiitos, kun huomioit varaus- ja peruutuskäytännöt.

Korttien käyttöehdot

Harjoituskortin voi ostaa MindBodyn kaupasta tai studiolta. Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai vaihtaa toiseen korttiin/ tuotteeseen ostamisen jälkeen. Käynnit tulee suorittaa kortin voimassaoloajan puitteissa. Kortin voimassaoloaikaa voidaan lisätä mm. pitkäaikaisen sairastumisen vuoksi.

Lapsiparkki

Santasportilla toimiva lapsiparkki takaa hauskaa ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa. Corestudio Santasportin asiakkaille lapsiparkki on maksuton.

Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan. Varaukset yhtä vuorokautta ennen.

Lapsiparkin Aukioloajat

ma - to
16.15 – 20.15
perjantai
15.30 – 19.30
lauantai
8.45 – 14.00
Poikkeus: Suljettu 13.3.2020 alkaen koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

Varaukset 24h etukäteen järjestelmästä tai soittamalla p. 040 689 0005. Puhelinpäivystys on vain lapsiparkin aukioloaikoina.

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua

Varaa paikkasi tunnille MindBody varausjärjestelmän kautta.

Harjoituskortin voi ostaa MindBodyn online-kaupasta tai studiolta. Järjestelmä vaatii asiakastilin luomisen.