Mikä on Corestudio

Corestudio on pilatesstudio Rovaniemen Ounasvaaralla. Pilateksen lisäksi meiltä löytyy myös muita monipuolisia kehonhallinta- ja huoltotunteja. Ohjausta tarjoamme pienryhmissä, yksilöohjauksena sekä räätälöityinä paketteina mm. yrityksille ja urheiluseuroille. Tuntitarjontamme koostuu erilaisista ja eritasoisista tunneista, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken tasoisille liikkujille. Tunneillamme yhdistyy vanha viisaus ja viimeisin tutkimustieto kehon toiminnasta.

Harjoittelu studiolla

Tuntien varaaminen

Tunteja voi varata Cubemanager-varausjärjestelmästä voimassa olevalla pienryhmäkortilla.

Jos sinulla ei ole aktiivista asiakastiliä tai voimassa olevaa pienryhmäkorttia, ota yhteyttä: corestudio@santasport.fi tai 020 798 4268

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Peruuttamattomasta varauksesta tai myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan kertakäynti poikkeuksetta.

Starttien varaaminen

Paikan Pilates-starttiin voit varata soittamalla numeroon 020 798 4268 tai sähköpostitse corestudio@santasport.fi. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille, menetettyä kertaa ei voi korvata toisella tunnilla. Kiitos, kun huomioit varaus- ja peruutuskäytännöt.

Korttien käyttöehdot

Harjoituskortin voi ostaa studiolta. Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai vaihtaa toiseen korttiin/ tuotteeseen ostamisen jälkeen. Käynnit tulee suorittaa kortin voimassaoloajan puitteissa. Kortin voimassaoloaikaa voidaan lisätä mm. pitkäaikaisen sairastumisen vuoksi.

Lapsiparkki

Santasportilla toimiva lapsiparkki takaa hauskaa ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa.

Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan.

Pikkuparkki

Voit tuoda 1- 3 vuotiaan lapsesi pikkuparkkiin sillä aikaa, kun itse käyt studiolla harjoittelemassa. Tilana toimii lapsiparkin pikkupuoli.

Paikkoja on 5 ja yli 3 vuotiaille sisaruksille varattavissa 2 sisarpaikkaa.

Corestudio Santasportin asiakkaille lapsi- ja pikkuparkki ovat maksuttomia.

Lapsiparkin Aukioloajat

ma - to
16:15 – 20:15
pe
15:30 – 19:30
la
9:00 – 14:00

Varaukset etukäteen järjestelmästä tai soittamalla p. 040 689 0005. Puhelinpäivystys on vain lapsiparkin aukioloaikoina.

Pikkuparkin Aukioloajat

ti & to
9:00 – 11:00

Varaukset etukäteen varausjärjestelmästä tai soittamalla p. 040 689 0005. Puhelinpäivystys on vain lapsiparkin aukioloaikoina.

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua

Varaa paikkasi tunnille Cubemanager-varausjärjestelmän kautta.

Harjoituskortin voi ostaa studiolta. Järjestelmä vaatii asiakastilin luomisen.