Hinnasto

Harjoituskortin voit ostaa studiolta tai MindBody -online kaupasta. Tutustuthan alla oleviin maksu- ja käyttöehtoihin ennen tuotteiden ostoa.

Pienryhmät

Laitepilates pienryhmät

Yksilöohjaus

Osta kortti ja varaa paikkasi tunnilta MindBody varausjärjestelmän kautta.

Harjoituskortin voi ostaa MindBodyn online-kaupasta tai studiolta. Järjestelmä vaatii asiakastilin luomisen.

Maksu- ja käyttöehdot

Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt Corestudion – Online Store & Scheduler järjestelmän (palveluntarjoajana Mind Body Online) ja Corestudion yleiset käyttöehdot. Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelujärjestelmäämme, rekisteröitymällä palveluun hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Rekisteröityminen MindBody Online -palveluun on maksutonta. Studiolla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Voit maksaa studion online-kaupassa Visa ja MasterCard korteilla. Käyttämällä Corestudion online-palvelua hyväksyt studion peruutussäännöt ja käytännöt. Corestudio pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia. Käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paysafe (SSL suojaus) maksulaitoksen kautta. Kun olet suorittanut maksun online-kaupassa, korttia ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen oston jälkeen. Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Corestudion ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.