Monipuolista kehonhallinta harjoittelua

Joseph Pilateksen luoma metodi, yhdistettynä uusimpaan tietoon ihmiskehon biomekaniikasta, tarjoaa tarkkaa ja tehokasta liikettä jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmän kautta

Harjoituskortin voi ostaa studiolta.

Pilates

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph H. Pilateksen luoma metodi. Vuosikymmenien saatossa huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka harjoittaa kehonhallintaa, kohentaa ryhtiä ja korjaa lihastasapainoa. Tarkkaa ja tehokasta liikkumista jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Osalla tunneista käytämme erilaisia pienvälineitä.

corestudio|santasport

Laitepilates

Laitepilateksessa mennään pilateksen ytimeen. Laitteiden jousivastukset tarjoavat liikkeisiin vastusta, mutta myös helpottavat liikkeiden suorittamista. Lopputuloksena on koko keholle tehokas harjoitus. Laitepilates kehittää voimaa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja monipuolisesti.

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen lääkärin Richard Smišekin yli 30-vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Metodin tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen aktivaation avulla parantaa kokonaisvaltaista liikkumista. Spiraalimaiset lihasketjut aktivoituessaan tuovat pituutta rankkaan sekä tilaa välilevyille ja nikamille. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa ja harjoitteissa käytetään metodia varten kehitettyjä vastuskuminauhoja.

Tilaustunnit

Tilaustunneilla räätälöimme tunnin/kurssin sisällön asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tuntitarjonta

Pilates

Monipuolinen mattopilatestunti, joka sisältää kehoa valmistavia pre-harjoitteita sekä perus- ja keskitason pilatesliikkeitä. Tunnille voit osallistua Pilates-startin jälkeen.

Laitepilates

Laitepilates kehittää voimaa, notkeutta ja motorisia taitoja jousivastuksilla varustettujen laitteiden avulla. Tunnille voit osallistua Pilates-startin jälkeen.

Laitepilates – liikkuvuus

Selkärangan liikkuvuutta, nivelten liikelaajuutta ja kehonhallintaa kehittävä tunti. Tunti sopii liikkujille, joille pilateslaiteharjoittelu on entuudestaan tuttua.

Pilates & liikkuvuus

Pilates & liikkuvuus -yhdistelmätunnilla Pilates-liikkeet vahvistavat keskivartaloa ja lisäävät rangan liikkuvuutta. Aktiiviset liikkuvuusharjoitteet lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikelaajuutta.

Laitepilates – jumpboard

Jumpboard eli hyppylautatunnilla parannetaan keskivartalon voimaa ja hallintaa sekä treenataan jalkojen lihaksia. Hyppysarjat tehdään selin- ja kyljinmakuulla sekä nelinkontin. Hyppyjen lisäksi tunti sisältää selkärankaa mobilisoivia harjoituksia ja dynaamisia venytyksiä. Tunti sopii liikkujille, joille laiteharjoittelu on entuudestaan tuttua.

Pilates & spiraalistabilaatio

Pilates ja spiraalistabilaatio harjoitteiden avulla saavutat tasapainon kehon lihasketjujen välille, nostat selkärankasi hyvään ryhtiin ja huollat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Tunnille voit osallistua Pilates-startin jälkeen.

Varaa henkilökohtainen ohjaus

Yksityistunnit ovat hyvä ratkaisu, kun olet aloittamassa harjoittelua ja mm. kuntoutuksen yhteydessä. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.