Varausehdot

Tuntien varaaminen

Tunteja voi varata MindBody-varausjärjestelmä, jonne luodaan henkilökohtainen asiakastili. Harjoituskortin voi ostaa MindBodyn online-kaupasta tai studiolta. Valikoimaan kuuluvat kertakäynnit sekä 5- ja 10 kerran kortit.

Varaus tulee perua 24 tuntia ennen tunnin alkua, jolloin kaikilla on aikaa mahdollisuus reagoida muutoksiin. Peruuttamattomasta varauksesta tai myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan kertakäynti poikkeuksetta. Peruutukset tehdään varausjärjestelmän kautta.

 

Korttien käyttöehdot

Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai vaihtaa toiseen korttiin/tuotteeseen ostamisen jälkeen. Käynnit tulee suorittaa kortin voimassaoloajan puitteissa. Kortin voimassaoloaikaa voidaan lisätä mm. pitkäaikaisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi.

 

Kurssien varaaminen

Paikan kursseille voit varata varausjärjestelmän kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille, menetettyä kertaa ei voi korvata toisella tunnilla.  

Kiitos, kun huomioit varaus- ja peruutuskäytännöt.

 

Maksu- ja käyttöehdot

Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt Corestudion – Online Store & Scheduler järjestelmän (palveluntarjoajana Mind Body Online) ja Corestudion yleiset käyttöehdot. Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelujärjestelmäämme, rekisteröitymällä palveluun hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Rekisteröityminen MindBody Online -palveluun on maksutonta. Studiolla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä yleisimmät kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Voit maksaa studion online-kaupassa Visa ja MasterCard korteilla.  Käyttämällä Corestudion online-palvelua hyväksyt studion peruutussäännöt ja käytännöt. Corestudio pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia. Käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paysafe (SSL suojaus) maksulaitoksen kautta. Kun olet suorittanut maksun online-kaupassa, korttia ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen oston jälkeen. Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Corestudion ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Mind Bodyn omat järjestelmäkäyttöehdot löytyvät täältä: https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy